Lumi tuli, lumi suli.

Vihdoin täällä on taas kunnolla lunta! Toivottavasti tämä hupi kestäisi tällä kertaa kauemmin kuin yksi tai kaksi päivää. Nyt on niin ihanan valoisaa ja kaunista.
Aiemmin ei ole tehnyt mieli katsoa edes ikkunasta ulos, kun on ollut niin karseen synkkää. Onneksi on kuitenkin keksitty kynttilät tuomaan valoa ja tunnelmaa.<3
Pihallakaan ei ole tullut oltua tuan kalseen ilman vuoksi, mutta nyt tehtiin siihen Jaden kanssa muutos ja suunnattiin heti aamusta nauttimaan lumesta pihalle!

Se on jännä kuinka asiat muuttuu lapsen saatuaan. Ennen vihasin lunta ja talvea yli kaiken, mutta nyt kummasti asia on kääntynyt aivan toiseen suuntaan. Kyllä mä edelleen vihaan talven tuomaa kylmyyttä, hyrrr. Mutta nyt osaa nähdä myös sen hauskan ja kauniin puolen. Se on myös niiin suloinen näky kun toinen tepsuttaa paksussa toppapuvussa kömpelösti lumella:D

Juuri tälläinen sää on täydellinen talvisää! Pikkusen pakkasta ja lunta joka narskuu kenkien alla kävellessä. Myös rakas ystävämme aurinko päätti tänään näyttäytyä jo aamulla ja siellä se porottaa edelleen.
Jadekin oli ihan innoissaan lumesta, vaikka kävely hangessa tuottikin hieman vaikeuksia ja naamalle lennettiin monta kertaa, mutta eipä se menoa haitannut.

Nyt vain peukut pystyyn, että lunta olisi vielä joulunakin ja säästyisimme hirveältä mustalta joululta!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!