C-vitamiini vaalennus hiuksiin.

Katsoessaan peiliin kiinnittyy huomio heti ensimmäisenä siihen aivan järkyttävään ja ärsyttävimpään, juurikasvuun! Siinä samassa tuli idea, että hyvästi punainen ja tervetuloa takaisin vaalea/oma väri.

Olin aiemmin kuullut paljon juttua tästä c-vitamiini litkusotkusta, joka vaalentaisi hiusta. Se olisi myös paljon hellävaraisempi kuin kaupan myrkkyhiusvärit. Tuumasta toimeen, minä myös kun kaikki muutkin!

Tähän tarvitset:
-C-vitamiinitabletteja (itse käytin 20kpl)
-Shamppoota (Tähän käy varmasti mikä tahansa shamppoo, itse ostin Herbinan syväpuhdistavaa)
-Hieman vettä (jotta aine on helpompi levittää)

Elikkäs tabut murskaksi ja ne sekoitetaan n. kolmeen ruokalusikalliseen shamppoota, hieman vettä sekaan ja voilà ihmelitku on valmis! Väri päähän ja pipon alle tunniksi hautumaan.


Ostin myös lisäksi kosteuttavan tehohoitoaineen jälkikäsittelyä varten.


Eieieieeii! EI tämän näin pitäny mennä. Mitä mun hiuksille tapahtu? Hehheh hyvä vitsi, sillä ei juuri mitään. Joo kyllä se väri hieman haalistui tuollain olemattomasti, mutta ei niinkuin oletin. Monilla muilla heti yhden käsittely kerran jälkeen väri lähti todella hyvin ja hiuksista tuli vaaleat. Mutta eipä tietenkään mulla. Hiuksista tuli rumasti haalistuneet, kuivahtaneet korppuset käkkärät. Onneksi ostin sen tehohoidon!

Omasta kokemukseni on siis se, että tämä ei toimi! Entiedä johtuuko se hiuslaadusta vai siitä etten vain osanut tehdä sitä oikein, mutta mulla se ei toiminut niinkuin piti.

Sitten kysymys. Mitä ihmettä mä näille nyt teen? Vedänkö uuden ihmelitku seoksen päähän, ostanko kaupan tappovärejä vai maksanko itseni kipeäksi kampaajalla?
Auttakaa!


3 kommenttia

  1. Melkeimpä ammattitaitoisella parturilla toki saisi parhaan lopputuloksen. :D

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kokeilemaan ColourB4 värinpoistoa. Stokkalla on joskus sitä myynnissä, mutta itse tilaan omani ebaysta. Helppo käyttää, hellä hiuksille. PItää vaan suihkun alla jaksaa seistä pitkä tovi.

    VastaaPoista
  3. Just noin sen oikeestaan pitäs mennä c-vitamiinihaalennuksella. Niin, ei se vaalenna vaan haalentaa hiusväriä. Eikä yksi kerta riitä, uudestaan vaan ja pidä suosiolla parikin tuntia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!