Hiusoperaatio: neiti liekkipää.

Kun kesällä 2013 leikkasin hiukset lyhyiksi, päätin että en enään ikinä päätyisi siihen samaan värjäyskierteeseen missä olin ollut jo monta vuotta. Tukka vaihtoi väriä 3kk välein ja välillä jopa monta kertaa kuukaudessa. Hiukset eivät kasvaneet ollenkaan, vaan lyhenivät ja katkeilivat värjäyksen ja suoristamisen johdosta. Hiukseni olivat kokeneet paljon, todella paljon! Lyhyen mallin johdosta sain kasvatettua oman värin takaisin. Keväällä 2014 tulikin yllättäen ikävä sitä hehkuvaa punaista väriä ja tadaa niinhän mun pää sitten olikin jo punainen. Siitä ruskeaan ja siitä vielä takaisin punaiseen. Ja hiukset sanoo auts!

Nyt menossa punaisesta eroon -operaatio ja ajattelin hoitaa sen hienovaraisesti mahdollisimman vähäisellä hiusten rasituksella. Kuten arvata saattaa tan tan taaaa, pieleen meni. Ensin tein 2 c-vitamiini vaalennusta, ei toimi. Päätin sitten että, lyödään tähän päälle vaaleanruskea hiusväri, jos siittä vaikka raidoittamalla saisi vaalean lopputuloksen. Pieleen meni sekin. Latvat haaleni juu, mutta juurikasvu muuttui vihreäksi<3 Sitten päätin että nyt riittää ja tujummat aineet käyttöön!
Löysin citymarketista jonkun uuden (en tiedä onko oikeasti uusi, mutta mulle se oli:D) värinpoiston joka lupasi jopa 8 asteen vaalennuksen.
Tänään lätkäsin sen sitten päähän..Luonnossa nämä ovat oikeasti enemmän vaaleat, eikä taita noin paljon oranssiin, vaan enemmänkin vaaleanpunaiseen. Ei siis läheskään yhtä kauheat, mitä kuvat antaa näyttää. Ei myöskään sentään ole enään vihreää juurikasvua, jeij!
Nyt annan mun kultakutrien levätä muutaman viikon ja ennen joulua pamautan tähän jonkun mukavan vaalean sävyn ja kattotaan miten käy. Saa nähdä olenko jouluna kalju, oranssipää, vai jotain muuta, sen näkee sitten.
Tässä kuontalossa onkin hyvä lähteä viettämään viikonloppua mökille kaikkia piiloon!
Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

 1. Nytkö alotit sitte operaation ;) ittekki oon aatellu että vois vaalentaa ja sit laittaa liilaa... mutta.. silti koitan olla värjäämättä hiukseni nyt mahdollisimman kauan :D en siltikää ole aivan varma millanen väri mä haluan joten turha sitä on mennä värjäämää ennenku on varmaa xD oä

  Mutta ootpas sä söpö porkkanapää nyt, höhö ❤

  VastaaPoista
 2. Pakko kommentoida vaikka ei tähän postaukseen liitykkään minun asia.
  Kun ekan kerran kohtasin sun blogin, aattelin että voi elämä.. taas yks kakara saanut kakaran. Tunsin jopa vihaa, teestentelyä ja huolimatonta meininkiä. Mietin miksi pitää kertoa tää kaikki julkisesti..
  Mielipide kuitenkin muuttui. Todella pian. Taisin lukea kaikki postaukset alusta alkaen. Siitä asti luin kaikki uudet. Tajusin että olin aivan liian kamala ihminen! Oot ehdottomasti lempi bloggaaja ja ihminen keneen voisin kuvitella tutustuvani! Olen muuttanut mieleni täysin ensireaktiosta.
  Oot ihana ihminen ja Jade on ihana <3 Mahtavaa että sinun laisii nuoria on oikeesti olemassa. Pidä tuo asenne ja hyvää jatkoa teille :3 <3

  Uusia postauksia odotellen

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!