Sitä perus arkea

Mitä tänne kuuluu?
-No sitä normaalia vauva-taapero sekamelska arkea!
Arki on palannut tähän taloon jo lähes kuukausi sitten kun Niko palasi kouluun suorittamaan työharjotteluita loppuun. Minä taas puolestani teen sitä samaa mitä olen tehnyt tähän asti jo lähes vuoden: olen kotiäiti.
Arkisin kun Niko on työharjottelussa niin me Jaden kanssa nukutaan ihanasti pitkään, ulkoillaan ja höpötellään omiamme. Ei kyllä kaikki aina ihan noin mene.
Välillä herätään jo klo 07 ja kiukutellaan koko päivä päikkäreistä huolimatta. Välillä Jadelle tulee maailmanloppu ja kaikki on päin peetä! Siis joinain päivinä ne vaaleanpunaiset hattarapilvet muuttuukin mustiksi kiukkupilviksi ja mitä minä voin tehdä? - kestää kaiken, purra hammasta ja odottaa että isi tulee kotiin ja pelastaa päivän. Isi on meidän supersankari.
Meidän arki on ihanaa, mutta välillä on todellakin todellatodella huonoja päiviä. Ja niin mun mielestä kuuluukin olla.


Mitä Jadelle kuuluu?
Meidän vilkas pallero voi hyvin! Tällä hetkellä ei ole oikeastaan mitään ongelmia neidin kanssa.
Ruoka maistuu normaaliin tapaan eli mahtavasti.
Yöt ovat ruvenneet sujumaan todella hyvin ja välillä nukutaankin 14 tunnin yöunia putkeen. (kopkop) nyt varmaan tulee karma ja tänä yönä heräillään miljoona kertaa..Jaden liikkuminen on myös kehittynyt ihan hirmusesti ja veikkaanpa että ennen vuoden ikää meillä on kävelevä minitaapero. Jade on ottanut ensiaskeleensa muutama viikko sitten ja nyt täällä mennään kävellen eteenpäinkin jo muutaman askeleen verran! Myös ennen pelätty kävely kärry on nyt ollut kovassa suosiossa.

1v. synttäreitä me juhlitaan reilu kahden viikon päästä! Jadelle on juhlavaatteet tilattu ja siihen se järjestely sitten on jäänytkin..hups. No onneksi on vielä vähän aikaa.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!