Terveisiä täältä räkäliinojen keskeltä

Nyt on saanut jo lähes kuukauden verran lukea facebookista flunssapäivityksiä. Itse ehdin jo ajatella, että säästyttäisiin tältä ihanalta syysflunssalta. Mutta ei, emme säästyneet.
Flunssa iski lauantaina Nikoon ja siitä se sitten parin päivän päästä pomppasi muhun ja Jadeen.
Jade on onneksi päässyt helpolla, nokka vain vähän vuotaa ja pienen pieniä yskän puuskia tulee muutama päivässä. Mulla taas flunssa alkoi ihan jäätävällä kurkkukivulla! Sitä onneksi kesti vain päivän ja nyt jatketaan sitten räkänokkana ja pienellä lämpöilyllä.On kuitenkin hyvä, että flunssa iski nyt eikä Jaden synttäreiden aikaan.
Saadaanpahan myös koko porkukka makoilla yhdessä sohvalla peiton alla ja kattella Netflixistä Family Guyta :D Jos vielä olisi joku palvelija joka tekisi ruuan ja siivoisi niin tämähän menisi jo luksuksesta. Mutta ikäväkyllä asiat ei mene niin, että kun olet kipeenä saisit vain olla ja maata. Pakko ne arkiaskareet on kuitenkin tehdä. Onneksi meitä kuitenkin on kaksi, niin hommat saa jaettua hyvin.
Nyt vain toivotaan että ollaan terveenä lauantaihin mennessä, sillä silloin me suunnataan kohti Oulua!

1 kommentti

  1. Täälläkin oltiin just flunssassa :/ Ei onneksi Wiljamiin tarttunu mut mä ja juho oltiin, inhottavia nää syysflunssat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!