Jaden yksvee synttärijuhlat!


Syvä HUOKAUS..
Yksi stressin aihe vähemmän, sillä nyt ne on juhlittu!
Mä en tiedä miksi mä otin näistä synttäreistä itelleni kauheat paineet, mutta ihan turhaan! Sillä Jaden 1-vuotis synttärit sujuivat paremmin kuin hyvin! 
Ehdin ajoissa tehdä kaiken, vaikka olin aivan varma että jotain jäisi tekemättä. Tarjottavaakin riitti kaikille ja sitä jäi vielä ylikin.
 Iso kiitos kuuluu kuitenkin ''appivanhemmille'' ja minun vanhemmille, ilman heitä olisin ollut aivan pulassa. Kiitokset myös mun siskolle, sillä pitäähän synttäreillä kaakkuakin olla!
Ja vielä kerran kiitos kaikille vieraille jotka olitte mukana viettämässä tätä ihanaa päivää kanssamme.
Kuten yllä mainitsin, synttärit sujuivat todella hyvin ja Jadekin oli lähes koko ajan hyvällä tuulella.
Lahjoja tuli mukavasti ja juuri sellaista mitä toivottiin/tarvittiin. Esimerkiksi vaatteita tuli todella paljon ja niitä kyllä tarvittiinkin, kun hoksasin ettei 74 mene enään kovin kauaa ja 80 kokoa on vain muutama vaate.
 Jadea ei lahjojen avaaminen kiinnostanut pätkääkään. Eikö yleensä lapset tykkää repiä ja rikkoa kaikkea? No ei siinä mitään, mä ainakin tykkään niitä availla:D


Aina ei nää perhekuvat onnistu:D


Jadekin juhli niin railakkaasti että sammu sänkyynsä heti vellin juatuaan. Äidin pieni murunen<3 Ihan itkettää. Maanantaina siitä on muka jo vuosi kun tämä maailman rakkain tyttö putkahti maailmaan meitä ihmettelemään.


2 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja on se vaan niin söpö tyttö! <3
    Juoko Jade enää tuttipullosta? Itellä vaivaa ajatuksissa että joko pitäs vähentää ja siirtyä kokonaan nokkikseen ja lasiin vai vieläkö hetken sais pitää tuota 1 veetä vauvana. :D Nii ja onks Jade syöny tuttii ollenkaa? :)
    -AK

    VastaaPoista
  2. Jade kiittää :)<3 Kyllä Jade juo aina kun menee nukkumaan, niin maidon tuttipullosta, mutta muuten käytössä on nokkamuki :) Kyllä me voidaan vielä pitää näitä vähän vauvoina ;) Joo kyllä Jadella on tutti, mutta sitäkin enään syödään vain kun nukutaan tai jos oikein kunnolla kiukuttaa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!