Perjantai 290814
Päivä lähti ihanasti käyntiin sillä, että mä pääsin kampaamotuoliin istumaan ja sanomaan heipat hirveille hiuksilleni. Red hair is back! Ja tämä on kuulemma sellanen väri, mikä ei sitten lähde pirullakaan päästä irti, hyvä niin.
Ennen parturi reissua mun hiuksethan olivat väriltään sekasikiö. Niissä oli ruskeeta, eri sävyissä. vaaleeta, laikuttain ympäri päätä ja latvat olivat ihan hirveessä kunnossa. Nyt sentään uskaltaa katsoa peiliinkin ilman kamalaa itseinhoa. Pakko sanoa että nyt en ensimmäistä kertaa moneenmoneen vuoteen löydä hiuksistani mitään vikaa! Love it!


Päivä alkoi mukavasti ja niin se jatkuikin.
Me suunnattiin Jaden kanssa Melissan luo katsomaan hänen pientä prinsessaa ja siellä olivat myös Sonja ja aivan ihanan suloinen Wiljam -poika!
Vauvakuume vain kasvaa kasvamistaan kun tuollaisia pieniä suloisuuksia pääsee katsomaan.
Pitkästä aikaa saatiin siis aikaseksi nämä kolmoistreffit, mistä on puhuttu jo monta kuukautta. Ihana tutustua muihin nuoriin mammoihin ja tollasiin pieniin ihanuuksiin!

Melissan luona hurahtikin taas huomaamatta monta tuntia. Sellaista se on kun kaksi papupataa pääsee vauhtiin, eli sitä juttua kyllä riittää;)
Tänään suunnitelmissa on lisää hemmottelua! ihanaa!
Jade menee mummulaan yöksi ja minä ja Niko nautimme toistemme seurasta hyvän ruuan ja leffan merkeissä!
Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

Kiitos kommentista!