Ensimmäinen ikioma HUONE!
Vihdoin ja viimein muuttomme ansiosta Jadella on ikioma huone!

Moni on ehkä sitä mieltä, että ei näin pieni edes tarvitse omaa huonetta. Eihän toisaalta kyllä tarvitsekkaan, mutta nyt ainakin Jadella on ihan oma paikka leluille ja ainakin on paljon tilaa leikkiä ja levitellä niitä ympäri huonetta. Vanhassa asunnossa Jaden lelut olivat olohuoneessa ja eihän tämmönen siivousfriikki sitä kestänyt, että lelut oli jatkuvasti ympäri asuntoa ja tavarat pyöri jaloissa.

Jaden huone on todella iso, joten sinne piti keksimällä keksiä jotain sisältöä. Nyt huone on lähes valmis, enään pitää seinille saada täytettä ja seinätarroja.Jade viihtyy omassa huoneessaan todella hyvin! Siellä hän levittelee leluja ja kiljuu itsekseen.
Jade nukkuu myös omassa huoneessaan ja sekin menee jo parempaan päin. Ensimmäiset kolme yötä Jade nukkui putkeen heräämättä kertaakaan, mutta sitten alkoi kamalat heräilyt. Pahimpina öinä herättiin 3 tunnin välein ja silloin sorruimme myös antamaan maitoa.. ikävä kyllä. ja sitten se yösyöminen taas alkoi. Nyt pari päivää sitten jälleen aloitettu yösyöttöjen lopetus ja yöt menee jo paljon paremmin.

Kunnollisen ''jaden huone'' -postauksen saatte sitten kun kaikki on täysin valmista.


Millaisia huoneita teillä on? 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!