1-vuotis synttärit lähestyy: mitä lahjaksi?
Tänään Jadelle tuli ikää mittariin 11kk, eli tasan kuukausi siihen kun neiti täyttää yhden vuoden!
Näin pienelle on mun mielestä aika vaikeata keksiä lahjoja, sillä eivät he vielä itse osaa sanoa mitä haluavat. Mutta onneksi meillä äideillä on silmät päässä (välillä sitä toivoo, että ne olisivat myös selässä) ja pystymme seurata mistä murusemme tykkää. Tässä iässä kaikki nyt menee vielä aikalailla suuhun, mutta silti Jadella on omat mieltymyksensä tiettyihin leluihin.

Serkkuni luona Jade ihastui näihin muumeihin aivan totaalisesti! Näitä me halutaan myös kotiin.


Tälläistä ihanaa minni autoa olen aina ihaillut kun kaupassa käydään. Saa nähdä löytyykö se syyskuussa lahjapapereiden kätköistä.


Mitä kaikkea voi pyytää lahjaksi?
Tää kysymys on pyörinyt mun päässä nyt jonkun aikaa. En kehtaa pyytää Jadelle mitään kallista ja ei Jade muutenkaan oikeastaan tarvitse mitään. Vaatteet olisi toki yksi vaihtoehto..muttamutta mä olen aika tarkka Jaden vaatteista, eikä mulle kaikki kelpaa.hyimua! Helpointa on että saisin ne itse Jadelle ostaa, mutta mun mielestä se on väärin pyytää rahaa Jadelle synttärilahjaksi, jotka mä käyttäisin. Vai onko se teistä väärin?

8 kommenttia

 1. Missä lelu älypuhelimii saa? Entä toi minni mopo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton puhelimen kattoin Lekmerin sivuilta ja sitten tota minni autoo myydään ainakin prismoissa ja cittareissa:)

   Poista
 2. Nuo muumit on kyllä ihan huippuja, meilläkin poika sai niitä joululahjaks! :) Meillä tuli 1v lahjaks tosi paljon leluja (minkä koin vähän turhaksi, kun on noin pienestä kyse, eikä se vielä ymmärrä..), meillä oli synttärit keväällä, joten pyydettiin erilaisia pihaleluja, uima-allasta jne, ne tuli kyllä tarpeeseen, mutta näin syksyllä ei niin niitäkään tarvii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on ihania! :D Jadellakin on nyt jo tosi paljon leluja, niin synttäreiden jälkeen me oikeesti varmaan hukutaan niihin :DD muttakun ei oikein tiedä että mitä muutakaan sitten ketään vois tuoda :D Joo syksyllä ei oikein noilla mitään tee ;)

   Poista
 3. Nicky myös on 11kk ja enää vain kuukausi vauva-aikaa jäljellä. Oon kauheesti stressanut mitä kaikkee koristeita ja leivonnaisia synttäreille tekis ja se että mitä lahja toiveita esittäisi. Vaatteita ei kyllä tarvisi kun kaapit pursuaa niitä ja lelujakin on aika mukavasti :D. Apua, omoa hankalaa :D

  VastaaPoista
 4. Pyydä vaikka lahjakortti johonkin vaateliikkeeseen, ehkä et kärsisi niin kovista omantunnon tuskista ja saisit itse valita vaatteet :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä niin mahottoman sulonen typykkä! Meillä on 17.9.13 syntynyt poika ja jotenkin nään tosi paljon näissä samaa näköä :D
  Mutta sitä siis piti tulla kysymään että lelu älypuhelin, oikeesti?? :D Mä jotenkin kamppailin tosi pitkään ennenku suostuin itelleni ostaan kosketusnäytön ja ärsyttää ihan ku kaikilla muksuilla on jo omat älypuhelimet ja osaavat käyttää tabletteja yms. Okei onhan se kehitystä ja sitä vastaan on turha taistella mutta mua ottaa niin paljo päähä. :(
  Ja ei musta ainakaa oo väärin pyytää rahaa/lahjakorttia, mielummin niin kun että saa vaatetta mitä ei tuu käytettyä. Ite kun joku on kyselly mitä ostaa niin keksiny joka kerta jotain mitä meiltä puuttuu, esim. hiekkaleluja, yöpukuja, lasten astiasto, kypärämyssyjä yms. Kans toivon ettei tulis hirveesti leluja kun niitä jo on entuudestaan aika paljolti.
  Synttäripostausta siis odotellessa! ;)
  -AK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos! :))) Jade on ihan hulluna mun ja Nikon puhelimiin mutta järkikin sanoo, ettei hän niitä saa ottaa eikä tule kyllä koskaan saamaankaan koskea meidän puhelimiin ainakaan ennen koulu ikää. :D joten siis ihan normaalin lelupuhelimen aattelin tolle hommata että silläkin on sitten ihan oma luuri. Mäkään en ymmärrä sitä että miks kaikille lapsille lykätään uudet puhelimet käteen heti kun oppii muutaman kirjaimen kirjoittamaan.. Juu niin oon tehnykkiin että sanonu eri juttuja niille jotka kyselee :)

   Poista

Kiitos kommentista!