Sack'N Seat

Silloin kun me siirryttiin syöttötuoliin, ilmestyi uusi ongelma. Kaikilla kun ei ole sitä syöttötuolia, joten missä sitten lapsi pitäisi syöttää? Meillä ei ainakaan onnistunut niin, että Jade on sylissä tai sohvalla, sillä neiti oli niin paljon kiinnostuneempi kaikesta muusta, kuin itse ruokailusta. Sitten sai myös koko ajan pelätä, että sotkee toisen hienon valkoisen sohvan ihanalla oranssilla piltillä, joka ei varmasti lähde irti.

Seikkailin sitten vähän netissä ja löysin tämän Sack'N Seat -tuoliin kiinnitettävän matkasyöttötuolin. Semmonen lähtikin sitten samantien tilaukseen Lekmeristä ja eilen päästiin sitä testaamaan ensimmäistä kertaa!


Mä oon kyllä niin rakastunut tähän ja tätä tullaan varmasti käyttämään paljon! Se on tosi helppo ja nopea kiinnittää tuoliin ja lapsi pysyy siinä tukevasti. Iso plussa on myös se, että tämä sopii lähes jokaiseen tuoliin! Sack'N Seat on myös todella pitkäikäinen, (6kk-n.2v.) sillä kiinnitys on ihan normaaleilla hihnoilla ja niissä on todella paljon säätövaraa.Syöttötuoli kulkee mukana pienessä pussukassa, joka on kiinni siinä itsessään. On siis super helppoa napata se vain mukaan laukkuun.
Suosittelen! Eipähän tarvitse enään pelätä, että pilaa jonkun sohvan! :D

9 kommenttia

 1. Pakko kysyy, et millä muokkkaat tai teet ton blogin bannerin? Aivan ihanan näyttävä! :) Ois kiva itsekkin saada ton tyyppinen banneri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen sen pickmonkeyllä :)) Ja se on ihan ilmanen muokkausohjelma netissä, eli ei tarvitte edes ladata :) Kiva kun tykkäät! Mä oon miettinyt, että onko toi liian tylsä banneri, mutta ei ilmeisesti. (:

   Poista
  2. Arvasin et teet sen sillä! :D Mut miks mä en saa sitä noin kivan näköiseks :o Niinku noin isoks ja näyttäväks! Ja ei oo tosiaan tylsä :)

   Poista
  3. Haha :D Siiiis sun pitää asetuksista kattoa minkä kokonen sun sivu on ja sitten mä ainakin muokkaan photoshopilla sen bannerin sitten oikeen kokoseksi :D eli suurinpiirtein yhtä leveeksi, kuin sivu :)

   Poista
  4. eli siiis muokkaat vaan bannerin yhtä leveeksi kuin blogin sivu. ja sitten siellä pickmonkeyssä sä saat säätää siitä niin korkeen kun haluut :)

   Poista
 2. Mistä sen löytää minkä kokoinen sivu mulla on ? :D

  VastaaPoista
 3. Meet sinne sun omaan blogiin ja sitte siellä vasemmallahan on yleiskatsaus,tekstit yms. niin valitset sieltä sen Malli -kohdan ja sitten painat mukauta, sieltä sitten säädä leveyksiä, niin sieltä näät minkä kokonen sun blogi on :))

  VastaaPoista
 4. Eipä oo tullu tollasta ennen vastaan, tosi kätevä siis! Täytyypi pistää harkintaan. :)
  -AK

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!