Perheenlisäystä

Ei, ette saa vauvauutisia. (Ainakaan vielä;)) Perheenlisäystä meille on kuitenkin tullut, nimittäin meidän uusi kisuvauvva kotiutui tänään tänne! Se on niiiiiin ihana!
Ja ensinnäkin siis tämä kuitenkaan ollut mikään päähänpisto, että jee ihania pentuja, otetaan yksi! Vaan sillon kun me Miuku otettiin, niin puhuttiin, että myöhemmin tulee sille myös kaveri. Oltaisiin haluttu Miukulle toinen kissa seuraksi jo sillon kun se oli pentu, mutta sillä hetkellä ei missään ollut muita pentueita. Toki on näitä kissataloja jne. mutta kun me ei haluttu aikuista kissaa, vaan vauvva. Ne voisi aina pysyä tämmösinä pikkuusina!Aluksi annettiin kisulille nimeksi Sähinä (:D) sillä kissa on kova sähisemään, mutta ei kuitenkaan käy päälle tai kynsi. Niko kuitenkin halusi, että kissan nimi on Killi, joten olkoon kisuli sitten Killi. Meillä asustaa siis Miuku & Killi.
Miuku otti Killin heti kuin omaksi pennukseen ja sen äidinvaistot heräsi heti, jos siis se olisi narttu. Toinen taas vaan sähisee päin naamaa, mutta silti juoksee aina Miukun jalkoihin turvaan, kun säikähtää jotain. Niin ihanan suloista!


5 kommenttia

 1. Mä olin niin varma että teille on tulossa vauva :p mutta ihaa pikku kisuliini kyllä<3 mä haluisin meille niin kovasti kissan mutta ollaan miehen kanssa allergisia://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä arvasin että kaikki luulee ;) :D Voih :// Noi allergiat on kyl tosi kurjia :(

   Poista
 2. Mäki olin varma et saatte toisen vauvan! :D mut ihana kisuliini :))

  VastaaPoista
 3. Wää miten pikkuinen ja söpö :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!