Lätkämama


Oli kyllä niin ihanaa päästä pois kotoa ja viettämään aikaa Nikon kans kaksin, ei sillä että meidän arjessa vauvan kanssa mitään vikaa olisi mut on se kuiteski kiva välillä saada sitä yhteistä aikaa ja sitä todellaki ollaan tarvittu :)

Päädyttiin siis Vaasan Sportin lätkämatsiin ja siis kyllä oon nainen joka TYKKÄÄ jääkiekosta! :DDEi siitä pelin kattomisesta ainakaan koko aikaa tullut oikeen mitään ku välillä sai oikeesti pelätä et koska lentää alas sieltä katsomosta ku ne miehet raivos nii kovaa ja sitte tottakai ajatukset pyöri vauvassa, miten voikaan tulla niin kova ikävä vaikka ei oltu poissa kun 4 tuntia? :D No sainpahan pussailla kullan ihan märäks heti kun pääsin kotia :))
Mitäköhän sitä nyt keksis kun pirpanakin nukkuu..
Toivottavasti nukkuis tän yön hyvin kun vaihdettiin korvikettakin jälleen kerran, no ainakaan koko päivänä ei oo puklannu kun muutamasti eikä oo itkeskellykkään mahakivuista. :) 
Pelistä

Peli päätty 5-2 Sportille2 kommenttia

  1. Kiva kuulla et teil oli kivaa! Ja vanhemmat ansaitsevat one on one time vaikka muut ihmisiä sanois mitä!! :) mullekki tuli ikävää Oliveria silloin kun oli Lauran luona yötä mutta tosiaan niin tarvitsin silloin unta ja saatiin olla mikan kaa kahestaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo niin kyllä ansaitaanki, ei se mitään niin helppoo oo koko ajan hoitaa pientä vauvaa nii todellaki kaikki vanhemmat ansaitsee vähä lomaa pikkusistaan :)) itte en viel tiedä koska neiti menee ekaa kertaa yökylään mut viimestään 17.12 koska sillon mennään Nikon ja niitten mökille kahestaan viettämään meidän 2½ vuotis päivää :)) saa nähä kuinka ikävä sit sillo tulee :D

      Poista

Kiitos kommentista!