Maailman helpoin matkakumppani - reissusta kotiuduttu.Meidän piti lähteä Noelin kanssa Helsinkiin jo kesällä, mutta muutamien muuttujien vuoksi reissu venyi hieman. Nyt on sekin takana päin ja koko homma meni Noelin osalta paljon paremmin mitä osasin odottaa. 
Kotona meillä asuu uhmakas ja hyvin äänekäs 1v8kk ikäinen taapero, mutta reissussa mulla oli mukana pieni poika sädekehä pään päällä.

Vajaan neljän tunnin junamatkakin sujui oikein rattoisasti. Ensimmäistä kertaa ikinä otin meille paikat leikkivaunusta ja siellähän aika riensi nopeasti. Päikkäritkin jätkä veti sylissä ja se on ihme! En muista koska viimeksi Noel olisi suostunut nukkumaan päikkäreitä muualla kuin autossa tai ylipäätään koska olisi edes nukahtanut syliin.

Paljon pelkäsin nukkumisen puolesta, sillä me Noelin kanssa nukuttaisiin yhdessä sohvalla. Koittakaa itse miettiä sitä katastrofaalista ajatusta, että teidän pitäisi nukuttaa taapero tuntemattomassa paikassa sohvalle. Sen lisäksi Noel on nukkunut jonkun vieressä viimeksi imetysaikoina, eli reippaasti yli puolivuotta sitten. Tottumuksesta yksin nukahtamiseen ja oudosta paikasta huolimatta sain kyllä heivata kaikki mielimöröt kaappiin. Kyllähän siinä nukahtamisessa kesti hetki, mutta lopulta kaikki nukkumiseen liittyvä sujui todella helposti. Yöt Noel nukkui täysin heräämättä, vaikka Melissan tyttö kävi pitkin yötä mölyämässä olohuoneessa. Lauantaina oli perinteinen stadipäivä. Se tarkoittaa aamupalaa espressohousessa ja paljon shoppailua! 
Tällä kertaa en montaa juttua kotiuttanut, mutta tarpeellisuus kunniaan. Jadelle löysin talveksi Name itin ihanampaakin ihanemman haalarin ja siihen kaveriksi Metsolan karvatupsupipon. (instasta pääsette kurkkaamaan).
Myös Jonathanin tyylikäs softshelltakki löysi tiensä meille. Kaspianille ostin testiin name itin softshellhousut.
Ihan vaan vinkkinä, että name itiltä yli 50e ostaessa saa 10e alennuksen ja yli 100e ostoksista 20e alen. Nuo softshellhousut tulivat meille siis melkeinpä ilmaisina.

Vaikka kokonaisuutena reissu sujui hyvin, niin pakko sanoa, että on se aika raskasta. Varsinkin kun kyse on vain viikonlopusta, niin siinä on 2/3 päivänä monta tuntia junassa istumista. Nytkin meni niin, että perjantaina oltiin myöhään illalla perillä ja sunnuntaina lähtö oli jo 10 jälkeen aamulla. Lauantai jäi siis sellaiseksi päiväksi, kun jotain edes ehti tekemään. 
No viisaanpana ensi kertaan ja varata liput ajoissa.

Sain myös reissusta muuten tuliaisia kotiin. Iihanan syysflunssan! Toivottavasti jäisi vain mun vaivaksi tai kiertäisi edes koko perheen äkkiä läpi. Jadella on kerhoon tutustuminen viikon päästä, joten olisi tosi surku olla kipeänä silloin.

Hyvää alkuviikkoa kuitenkin kaikille!

2 kommenttia

  1. Voi miten kiva, että teidän reissu sujui hyvin!on tuo reissaaminen aina aika rankkaa vaikka kaikki sujuiskin hyvin!
    Toivotaan että pääsette nopeasti eroon flunssasta! Mukavaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
  2. Ajatteletko ikinä että jäät jostain "paitsi" tms kun katselet esim somesta oman ikäistesi meininkiä? Olis muutenkin kiva saada postaus tms aiheesta, että olet nuori äiti ja miten se vaikuttaa elämään jne :) ja että millaiset tulevaisuuden suunnitelmat itselläsi on! (Esim koulu, työt, muut unelmat)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!