Viikonloppu

Heippa! Tämä viikonloppu on kirjaimellisesti ollut yhtä juhlaa. Lauantaina juhlittiin pientä ihanaa tyttöä kasteen johdosta. Suloinen veljentyttö sai nimen Nelli Amanda.♥ Illasta Niko lähti lätkämatsiin ja me lasten kanssa saatiin tänne seuraksi Jaden kummitäti sekä lasten pikkuserkku äiteensä kanssa. Lapset leikkivät ja me saatiin vuodattaa oikein sydämemme kyllyydestä - ja se kyllä tulikin tarpeeseen, heh.  Sunnuntai vierähtikin nopeasti anopin kakkukahvipöydän ääressä hänen synttäreiden kunniaksi. Vihdoin sain myös tyydytystä uuteen himooni - nyt on tämän vuoden ensimmäiset joulutortut syöty!

Näihin päiviin on sisältynyt myös pientä muodonmuutosta sekä edistysaskelia. Perjantai-iltana sanoin heipat mun vaaleille hiuksille. Nyt elelläänkin jälleen taas punapäänä, en tosin ihan vielä ole täysin sinut näiden kanssa. Mutta nyt menee jo paljon paremmin kuin lauantaiaamuna peiliin katsoessa. Repesin nimittäin aivan armottomaan huutoitkuun! Saanhan syyttää hormooneja, saanhan? No oli siinä kyllä vähän aihetta itkuun. Väri ei ollut tarttunut oikealle puolelle kunnolla ja takaa nämä ovat enemmän ruskeat kuin punaiset. (Y) Colourmaskilla sain onneksi pelastettua pahimman osan.
Sitten niitä edistysaskelia! Ei taida enään mennä kovin kauaa, että meidän pienin termiitti juoksoo pitkin seiniä. Vihdoin se uskallus on alkanut pikkuhiljaa löytymään ja Kaspian on alkanut ottamaan jo aika paljon askelia itekseen! Miten suloiselta voikaan näyttää 73centtinen haperosti askeliaan hakeva taapero? Todella suloiselta!

Sunnuntaina paukkui myös raskausviikot. Jo 29 viikkoa raskautta takana! Viimeistä raskauskolmannesta siis viedään hurjaa vauhtia ja pian lähtee käyntiin myös viimeiset 10 viikkoa. Kahden kuukauden päästä elelläänkin jo erittäin jännää aikaa.


Mukavaa viikonalkua kaikille!

3 kommenttia

 1. Hyvät ne punaiset hiukset on t.killerwizzard

  VastaaPoista
 2. Teillä on tosi kaunis koti, tykkään harmaan sävyistä paljon, ja erittäin söpöjä pieniä asukkaita! Mutta täytyy vähän nolona myöntää, että kyllä meiltäkin rojunurkkaus löytyy... ja se on vaimon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!😊❤️ Haha voiei🙈 Aika monelta tuntuu tuo nurkkaus löytyvän, siitä vain harvoin puhutaan😉

   Poista

Kiitos kommentista!