Mattokriisi lastenhuoneessa!Meidän lastenhuone koki pienen muodonmuutoksen pari viikkoa sitten kun Kaspian siirtyi sinne Jaden seuraksi. Uuden ilmeen antoi myös olkkarista varastetut vallilan verhot, sekä uudet laatikot ikean kallax hyllyyn. Pikkuhiljaa alkaa tämäkin projekti olla valmis. Seinät kaipaavat vielä piristystä ja muutama idea mulla onkin. Jossain vaiheessa olisi myös ihanaa saada seiniin maalia, mutta se on sen verran iso rahareikä tähän konkurssiin, joten katsotaan milloin toteutuu.
Seuraava hankinta on ehdottomasti matto! Aluksi ajattelin luonnonvalkoista pyöreää villalankamattoa, mutta nopeasti tulin siihen tulokseen, että ei tosiaankaan. Meidän tuurilla siinä olisi heti jommankumman lapsen (tai kissan) pissat ja varmasti matto imaisisi jokaikisen pikkulelun uumeniinsa. Ei siis minkäänlaista karvamattoa! Oonkin nyt sitten katellut perinteisiä puuvillamattoja ja lyhytnukkaisiamattoja. Sitruunankeltainen matto olisi aivan super ihana! Se toisi ihanasti piristystä huoneeseen. Toinen himoittu vaihtoehto on mustavalkoraidallinen/kuvioinen matto! Mutta sitten joutaisi verhot vaihtoon, sillä muuten huoneesta saattaisi tulla turhan ykstoikkonen ja synkkä lastenhuoneeksi. Vai tulisiko?

Jotain alla olevien tyylistä hakusessa.

Linkatkaa ihmeessä millaisia mattoja teillä on teidän lastenhuoneessa! 

4 kommenttia

 1. http://tablet.hm.com/fi/products/home/kids/rugs?page=1

  H&M Homella on kivoja ja suht edullisia mattoja lastenhuoneeseen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä olikin!😊 Harmi vaan, että nuo on tosi kapeita😔 Sais kuitenkin olla varmaan sen 140x200🙂

   Poista
 2. oih. ihana huone <3 hmm.. meinasin ehdottaa musta keltaista. keltainen on jotenkin ihanan raikas... voi että miten ihania postauksi taas tullut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!😊 Oi, mustakeltanenkin vois olla ihana! Tulee mieleen joku karkki😅

   Poista

Kiitos kommentista!