Reipas kerholainenVajaa kuukausi sitten sain aivan loistavan puhelun! Meidän jonotus oli vihdoin ohi ja Jade sai kerhopaikan! Kerhoa on takana nyt tasan kaksi viikkoa ja mä en voi olla mitään muuta kuin ylpeä meidän tytöstä. Kaikki on lähtenyt sujumaan niin hienosti jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Siis eka päivä meni niin reippaasti, eikä mun perään oltu itketty yhtään.
Kerhoa Jadella on kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin aina klo. 08.30-12.30, Kerhoon sisältyy lämmin ruoka mikä on ihan huippujuttu. Tosin tähän mennessä tuo meidän äitiinsä tullut nirso-neiti ei ole kerhossa pahemmin muuta suostunut syömään kuin leipää. Mutta saapahan edes jotain sapuskaa ja varmasti vielä jonain päivänä sieltäkin löytyy joku herkkuruoka mikä Jaden masuun uppoaa.

Aluksi mua vähän stressasi nuo matkat, että miten me ne kuljetaan kun matkaa on 3km suunta. Mutta hyvin me ollaan niistäkin selvitty. Joko kävellen rattailla tai sitten nyt kun saatiin pyöräkärry niin sillä sitten varmaan tullaan kulkemaan enempi.  Pakko kyllä myöntää, että aamut on aikamoista häsläämistä ja sähläämisetä kun on tiukka aikataulu. Aluksi lapset piti väkisin repiä sängystä ylös, mutta nyt 07 jälkeen herääminen on muuttunut aikalailla rutiiniksi. Onko se sittten hyvä vai ei, enpä tiedä. Olisihan se mukava nukkua pidempään aina silloin kun mitään menoa ei aamusta ole. Mutta helpottaa kummasti kerhoaamuja kun lapset ovat itse herätessään yleensä pirteitä, eikä kaikkea vastustavia kamalia äkäpusseja.

Kotioloissa Jaden raivarit ja Kaspianin kiusaaminen eivät ole kerhon myötä ainakaan vielä muuttuneet miksikään. Eikä kerho välttämättä niihin mitenkään tule vaikuttamaankaan. Pääasia kuitenkin on, että Jade tykkää ihan hirmusesti käydä sielä ja odottaa joka päivä innolla seuraavaa kerhopäivää. Eikä mikään ihmekkään, sillä kerho-ohjaajat ovat aivan todella ihania ja lapsirakkaita ihmisiä!Kerhoa varten Jadelle ostettiin tietysti oma reppu varavaatteita varten. Ei paljoa tarvinnut arvuutella minkälaisen repun Jade haluaisi. Frozen Elsa & Anna on niin kova juttu meillä edelleen, eikä tämä hehkutus ole vielä hiipumassa mihinkään, päinvastoin. Honkkarista sitten bongasin tuon repun aivan muutamalla eurolla.

Kerhoa varten täytyi myös nimikoida vaatteet, jotta omat pysyvät tallessa. Mä en halunnut ruveta kirjoittelemaan tusseilla vaatteisiin nimikirjaimia, joten otin vinkistä vaarin ja tilasin vaatteisiin kiinnitettäviä tarranimilappuja. Tilasin tarralaput Tarramaa.fi sivustolta. A4 kokoinen tarra-arkki tuli maksamaan vain 15 euroa ja siinä on 75 nimitarraa. Näiden pitäisi pysyä hyvin kiinni ja kestää myös pesu pesukoneessa. Meillä nämä eivät ole olleet käytössä kuin vasta tämän päivän, joten kestävyydestä en vielä osaa sen enempää sanoa, mutta hyviltä näin ensikosketuksella vaikuttavat.Ei kommentteja

Kiitos kommentista!