Muksujen synttärijuhlat
Viime viikon lauantaina täällä juhlittiin lasten 1 ja 3 -vuotissyntymäpäiviä. On onni, että lapset ovat syntyneet niin lähekkäin, joten on helppo pitää juhlat samassa. Vähän kuin aksi kärpästä yhdellä iskulla. Viime vuonna Jaden juhlat menivät multa täysin ohi, kun samaan aikaan loikoiltiin vastasyntyneen Kaspianin kanssa osastolla. Nyt oli ihana saada olla mukana juhlistamassa molempien tärkeää päivää.

Ja juhlat sujuivatkin vallan hyvin! Itse en jaksanut ottaa näistä kekkereistä mitään sen suurempaa stressiä. Riitti kunhan on tarjottavaa pöydässä ja koti perus siistinä, ei tänne kuitenkaan mitään presidenttiä oltu kutsuttu, vaan läheisiä sukulaisia. Populaa oli mukavasti ja lapsia muistettiin aivan ihanilla lahjoilla! Jadella on nyt ainakin paljon Elsaa!
Jaden toiveesta myös teemassa näkyi Elsaa, Annaa ja Olafia.

Tarjottavista löytyi:
-Täytekakku
-Valkosuklaa nutella juustokakku
-voileipäkakku
-Mokkapaloja
-Karjalanpiirakoita munavoilla
-kinkku -ja tonnikalapastejoita
- ja naposteltaviksi keksiä, sipsiä ja karkkia.

Näistä synttärikuvista vielä sen verran, että kyllä meinas itku tulla kun sain siirrettyä ne koneelle! Kameran kuvausasetukset olivat jostain syystä olleet Raw muodossa, eli kaikki kuvat olivat raakakuvia. Siinä olikin päänahka raavittuna verille ennenkuin saatiin muokattua ne takaisin normaaleiksi jpg kuviksi. Picasan kautta kuvat siis näkyivät liiloina ja mihinkään muuhun niitä ei saanut edes lisättyä, kun ohjelma ei sitä muotoa tukenut. Onneksi muokkaamalla windowsin omalla kuvankäsittelyohjelmalla kuvat muuttuivat automaattisesti jpg muotoon! Mutta voitte kuvitella, kun mä tosiaan luulin, että nyt meillä ei ole yhtäkään kuvaa lasten synttäreiltä. Huh, onneksi ne saatiin kuitenkin pelastettua, vaikka laatu onkin mitä on, mutta onpahan nämä tärkeät hetket tallessa.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!