Kaspian 1 vuotta!Kaspian on virallisesti nyt 1 vuoden ja 4 päivän ikäinen. Meikäläinen on siis hitusen myöhässä tämän tekstin kanssa, mutta parempi nyt kuin ei milloinkaan. Iän mukaisesti meillä asuu siis taapero, itseasiassa kaksikin, mutta kyllä se on niin, että Kaspian on edelleen meidän pieni vaava. Ja saakin olla vielä muutaman kuukauden, kunnes pikkuveli tulee ja vie sen tittelin.

Kaspianin kasvaessa on tietysti myös luonne tullut vain enemmän ja enemmän esille. -  Samoin myös se oma tahto. Kaspian on luonteeltaan ihanan herkkä, mutta samalla hyvinkin määrätietoinen haluamastaan. Kaspian on todella vilkas tapaus ja kova hassuttelemaan. Suuttuessaan etsitään ensimmäisenä äiti. Ja se äiti etsitään siitäkin huolimatta vaikka se olisi ollut juuri se typerä äiti joka jotain kieltää. Sitten surupuserossa ja silmät kiinni suunnistaa (usein myös törmäten johonkin) syliin hakemaan lohtua ja nopeasti tua yleensä leppyykin. Painivat siis Jaden kanssa ihan eri sarjassa. :D Kaspian on hyvin hellyydenkipeä tyyppi ja päivässä halaillaan monta kertaa.

Kaspianilla on kaksi ylitse muiden lempparijuttua: autot ja tyynyt.
Kaspian on aivan hulluna autoihin. Niillä leikitään ja päristellään päivät pitkät. Kauan myös luultiin, että Kaspian on oppinut sanopaan paappa, mutta nyt vasta osattiin yhdistää ''appa'' autoon. Auton nähdessään sitä huudetaan hyvinkin raikuvasti. Appan(auton) lisäksi Kaspian osaa sanoa: Äiti, mamma(maito), anna, ota, ei, prumprum, mumma ja kyllä se paappakin on sieltä tullut, mutta onko tarkoittanut sitten paappaa vai appaa, sitä ei kukaan tiedä.
Tyynyt on ihan huippujuttu kun ne heittää lattialle. Kaspian syöksyy niihin naama edellä ja niissä köllitään ja möyritään. Niin parasta

Täällä ei ihan vielä kävellä, mutta eiköhän parin kuukauden päästä täällä ole jo kaksi taaperoa juoksemassa pää kolmantena jalkana kilpaa. Kaspian on tosiaan niin vilkas ja joka paikkaan on aina päästävä nopeasti, joten eihän sitä millään ehdi keskittyä askelien ottamiseen. Tukia pitkin jäpikkä onkin mennyt taitavasti jo kesästä asti. Mutta ei meillä ole vielä mikään kiire kävelylle,  toivon kuitenkin, että Kaspian liikkuisi kahdella jalalla kun vauva syntyy. Ei tarvitsisi niin paljoa kannella kahta lasta. No, ensiaskelia odotellen.

Vajaat pari viikkoa sitten Kaspian näytti kuinka tosiaankin on kasvanut jo muka isoksi. Lauantaiaamuna viimeiset huikat tissistä ja sitten sanottiin sille hyvästit. Sen aamun jälkeen Kaspian ei oo pahemmin tissiä pyydellyt, joten en sitten antanutkaan. Paitsi maanantaina neuvolassa oli ''pakko'' antaa lohtuhuikat pienelle ilkeiden rokotusten vuoksi. Uskomatonta, mutta miten ikävä imetystä mulla on ollutkaan! Toinen siinä niin tyytyväisenä ja kiitollisena piteli oikein kaksin käsin kiinni.  
Nyt Kaspian juo jo normaalia lehmänmaitoa hienosti itse nokkamukista.

Maanantaina me käytiin lasten 1 ja 3 -vuotisneuvolassa.
Kaspian sai 1v mitoikseen 9380g & 73cm
ja
Jaden 3vuotis mitat olivat 15,4kg & 92cm.

Meidän minit.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!