Meidän joulua!Nyt on joulut jouluiltu ja joulupukkikin päässyt lomalle.
 Meidän joulu sujui todella mukavasti läheisten kesken.
 Aatonaaton iltana valkkasin Jadelle muutaman lahjan kuusen alle, jotka hän saisi avata jo aamulla tässä kotosalla. Aattona noustiin herätyskellon avulla klo 9 ja aamupalan jälkeen hyökättiin lahjojen kimppuun. Jostain näkymättömästä paketista purkautui myös jäätävä kiukkukohtaus Jadelle. Kaikki lahjat kun eivät olleetkaan hänen. Voihan kurjuus sentään.. Neidin ensimmäisestä paketista kuoriutui paljon toivotut tanttaat, elikkä nuken rattaat! Siinä onnenhöyryissä unohtuivat muut paketit ihan täysin. Pienen kannustuksen ja miljoona kertaa ''isi kasaa rattaat sitten kun muut lahjat on avattu'' -hokeman jälkeen jade vihdoin avasi myös muutkin paketit. Niistä löytyi saippuaa (Lue:jonka Jade onnistui avaamaan ja kaatamaan lattialle), siivoussetti ja muovailuvahaa.

Oltiin me muutkin oltu edes vähän kilttejä, sillä meillekkin löytyi muutama paketti. Tontutkin oli kuulleet mun toiveen ihanasta rannekorusta ja Niko sai sen kiroamisen arvosen pelinsä (kiitos jonkun ihanan  julletontun). Nyt olkkarista löytyy myös uusi lipasto, matto ja lamppu! Kaspian sai vaatetta, pari pehmolelua, astioita ja musiikkia soittelevan yövalon. Iso kiitos tontuille! ;) Kaikki joululahjat olivat todella mieluisia!

Tissiä vauvalle! 
Aamupäivästä suunnattiin mun siskon luokse syömään ja viettämään joulua. Vaikka en mikään jouluruoan ystävä olekkaan, niin kyllä silti kinkku ja pottumuussi aina maistuu. Puhumattakaan tortuista ja pipareista! Ruoka oli todella hyvää ja seura vielä parempaa <3 Joulu ilman perhettä ja läheisiä ei ole joulu ollenkaan.

Ruokailun jälkeen oli joululahjojen jaon aika. Ja voi että niitä lasten riemunkiljahduksia lahjoista! Kunpa itsekkin pystyisi vielä sellaiseen onneen. :D


Tutkittiin uusia leluja, kuunneltiin joululauluja, juteltiin ja syötiin. Siinä se päivä hyvin nopeasti menikin. Kiitos vielä!
Illalla saatiin vielä kotiin vieraiksi Jaden mummu ja paappa, sekä kummit. Ja Jadelle lisää lahjoja. En tiedä mikä näköhäiriöinen tonttu meidän ikkunalla on käynyt kun Jade meinasi aivan hukkua lahjoihinsa! ;) Oli vaatetta, piirustus juttuja (paljon!), palapelejä, leffoja, leikkiruokia ja astioita, sekä kävelevä koira, lääkärilaukku, nuken syöttötuoli ja mitähän vielä.. :D 
Kyllä nyt saa neiti ainakin olla tyytyväinen.Tänään ollaan taas jatkettu ''syödään itsemme ähkyyn'' -suunnitelmalla ja käytiin anoppilassa vetämässä napa täyteen jouluruokaa.

Kiitos kaikille teille jotka olette olleet viettämässä meidän kanssa joulua!
Ihanaa aikaa ja ihania muistoja.

Nyt vain kohti uutta vuotta!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!