Kuulumisia

Kukkuu ja täällä taas!
Monesti on pitänyt tulla kirjoittelemaan, mutta päivisin ei pahemmin aikaa ole ja iltaisin lasten unille menon jälkeen Netflix ja rentoutuminen vie voiton. Oon aivan hurahtanut seuraamaan sieltä kaikkia hyviä sarjoja!
Nykyään on tosiaan aika niukasti aikaa kirjoitella, sillä Jade ei ole nukkunut päiväunia enään pariin viikkoon ollenkaan ja Kaspiankin menee yöunille vasta klo.22-23. Nyt pääsin tähän pyörähtämään kun Jade tuijottaa teeveestä ''lalleja'' -eli halinalleja. Kaspi puolestaan vetää sikeitä. (Nyt kun pääsin sanomasta, niin Jade hyppii sohvalla heitellen tyynyjä ja Kaspian kiljuu vieressä innoissaan.. Näinhän sen pitikin mennä.)

Arki rullaa ihan kivasti päivä kerrallaan. Haastetta siihen vain tuo aika paljon se ettei tuo pienempikään pullaposki meinaa nukkua päivisin. En muista koska viimeksi Kaspian olisi nukkunut tuntia pidempään jossain muualla kuin autossa. Yleensä nukkuu vain tuommosia 5-10min pätkiä ja sitten ollaan täynnä kiukkua kun väsyttää liikaa. Mutta eiköhän tämäkin tästä sitten kun saa enemmän säännöllisestä rytmistä kiinni.


Ajatella, että nyt on jo joulukuu ja jouluun on enään 15 päivää! Vielä kun saisi edes jouluksi lunta. Kerrankin olen ollut ajoissa ja kaikki lahjat on jo ostettu! Enään vain pakettiin ja komeron ylähyllylle odottamaan. Jade nimittäin löysi jo muutaman lahjansa kun oltiin tyhmänä jätetty pussi vaatekomeron lattialle. Ihmeteltiin kun oli yhtäkkiä niin hiljaista ja sitten tuo pieni tonttutoljanteri juoksee olohuoneeseen onnesta hihkuen uusi leikkisiivoussetti kourassaan. Onneksi Jade on kuitenkin vielä näin pieni, että tuskin enään jouluna muistaakaan nähneensä koko lelua.

Sunnuntaina Jadekin pääsee elämänsä ensimmäiseen joulujuhlaan. Saa nähdä mitä tuumaa joulupukista. :D Viime vuonna se ei ollut kiva juttu lainkaan.


Yritin tässä yksi päivä myös kuvailla joulukorttikuvia ja muutaman ihan kelpokuvan sainkin. Niistä lisää myöhemmin! :)

Kivat keskiviikot kaikille!


Ei kommentteja

Kiitos kommentista!