Rv35+1 & neuvolakuulumiset

Blogin puolella on taas ollut yli viikon hiljaisempaa kuin huopatossutehtaalla. Innostus taas vain vähän hukassa, nou hätä siis, yhdessä kasassa ollaan edelleen!

Viikkoja kasassa nyt 35+1 ja tänään taas oli aika käpsytellä kohti neuvolaa. Tällä kertaa neuvolassa oli mukana myös opiskelija, joka hoiti pääosin kaikki mittaukset ja kyselyt. Käynti oli aika pikainen, eikä siinä paljoa ehditty jutella, kun neuvolatädin täytyi ohjeistaa opiskeliaa neuvolakortin täyttämisessä ja mittausten kiirjaamisessa koneelle.

Tämän kerran mittaustulokset:

Rv35+1  (32+6)

Paino: +10,3kg  (+9,8kg)

Turvotus: -  (+-)

RR: 115/75  (113/64)

Hemoglobiini: 104  (97)

Sf-mitta: 31cm  (30cm)

Tarjonta: RT  (RT)

Sykkeet: 140  (130)

Liikkeet: ++  (++)

Kaikki hyvin! Poitsukin oli päättänyt jo kiinnittäytyä. Ei siis tarvitsisi tilata ambulanssia jos vaikka vedet menisi. 
Streptokokki b -näytteen oton yhteydessä tehtiin myös sisätutkimus. Näistä kamalista ja säännöllisistä supistuksista huolimatta paikat olivat lähes ennallaan: kaulaa edelleen jäljellä sen 1,5cm ja kohdunsuu auki 2cm. Ihmeen hyvä tilanne verrattuna esim. Jaden aikaseen näillä viikoilla. Silloin olin tässä vaiheessa jo 3cm auki ja kaula täysin kadonnut. Pikkuhiljaa rupee karmimaan ajatus yliajalle menosta! :D Mä kun olen jo pinttänyt sen ajatuksen takaraivoon, että herra syntyy tässä kuussa, mutta saa nähdä.Seuraava neuvola on 16.9 ja viikkoja silloin tasan 37+0! 

2 kommenttia

  1. Itselläni ei ole lapsia ja olen sinua reilusti vanhempi, mutta mukava seurata blogiasi :)

    VastaaPoista
  2. Ihana masukki! Sielä eletään nyt jännittäviä aikoja, tsemppiä tulevaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!