Sekametelisoppaa + POSTAUSEHDOTUKSIA & KYSYMYKSIÄ TULEMAAN!


Viime päivityksestä on taas hetki kulunut ja ehdinkin siitä jo vähän kuulla pientä valitusta ja postauksen pyyntöä. Laiska, mikä laiska, minkä sille mahtaa. :D Ei vaan oikeasti tässä muutama päivä sitten mietin koko blogin lopettamista. En haluisi että blogin kirjottaminen muuttuu miksikään pakkopullaksi, mutta kun niitä aiheita ei vaan tunnu löytyvän. Inspis siis totaalisesti hukassa.

Kysynpä siis, että: Millaisia juttuja te haluaisitte lukea? -Enemmän Jadesta? Raskaudesta? Kodista? Arjesta? Minusta? -kertokaa! :) Kommenttiboxiin vaan juttuja mitä haluisitte meistä kuulla. Lisänä voisin myös seuraavaksi tehdä kysymyspostauksen! Joten kysymyksiä myös saa laittaa tulemaan! :)

Kuulumisiin vielä sen verran, että äitienpäiväpostauskin jäi täysin tekemättä, sillä unohdin mun kameran aivan täysin! Mä en edes ymmärrä miten en älynnyt ottaa yhtäkään kuvaa koko päivänä.
Päivä meni kuitenkin hyvin ja sain sänkyyn ihanan Jaden & Nikon tekemän kortin.<3 Myöhemmin Niko tekasi meille myös äklömakean täytekakun. Herkuttelu jatkui tottakai myös mummuloissa. Ihana äitienpäivä kaikenkaikkiaan.

Päivät rullaavat eteenpäin aivan hujauksessa ja tuntuu, että koko ajan on jotain menoa jossain. Nyt on ainakin jo neljä viikonloppua putkeen täynnä tekemistä. Mutta hyvä näin, tuntuu ainakin vauvan odotusaikakin menevän paaljon nopeammin kun on jotain häärättävää.:)
Viikkoja kasassa nyt 19+3 ja rakenneultraan on enään reilu viikko aikaa! Niin jännää ja ihanaa!! Saa muuten nähdä saanko rakenneultran yhteydessä nyt suoraan supistusten estolääkkeet, kun ne ovat taas olleet vaivana jo jonkun aikaa. Tuskin kuitenkaan mitään hätää on, kun ovat olleet aikalailla kivuttomia, muutaama ilkeää lukuunottamatta. On kuitenkin hyvä, että asia otetaan vakavasti ja tilannetta seurataan. Eiköhän tämä syksyyn asti mahassa pysy, tai sitten mun säkällä menee vielä ylikin.;)

Jadellekkin olen yrittänyt näyttää ja selittää, että äidin mahassa on vauva, mutta toinen vain hokee: ''papa!, papa!!'' -tunkien samalla sormia mun napaan, heh. Eiköhän tuo tuleva reipas isosiskokin vielä ehdi ymmärtää, että masussa on vauva, eikä äiti ole vain lihonut. :DHuomenna saakin kerätä vyötärölle taas muutaman kilon lisää, sillä suunnataan Nikon kummitytön synttäreille herkuttelemaan!

Huomatkaa Jaden hieno oranssinvihreä mustelma otsassa! Neiti päätti juosta ja kompastua suoraan patteria päin.. Yhtä tapahtuma-altis kuin isänsä.

2 kommenttia

  1. Huii, onneksi et lopettanut vielä ainakaan bloggaamista! Pidä mieluumin taukoja. ;)
    Noniin, no olisi kiva lukea raskaudesta ja sinusta enemmän, sekä kodin esittelypostaus kiinnostaisi myös. Sinun ja Nikon yhteinen tarina olisi kiva lukea, että mistä kaikki alkoi. Jos et vielä ole tehnyt sitä. :D
    - W

    VastaaPoista
  2. Olisi kiva lukea raskausaiheisia postauksia :) esim. ensimmäisen ja toisen raskauden vertailua; mikä oli Jadea odottaessa erilaista tai samanlaista kuin nyt toista lasta odottaessa :) olisi kiva tietää paljon ajatuksia ja tuntemuksia raskaudesta ja toisen lapsen odottamisesta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!