Päivä Tuurin tivolissa
Viime viikolla me tehtiin tämän kesän ensimmäinen koko perheen huvittelureissu. Alunperin suunnitelmissa oli suunnata powerparkkiin, mutta foreca lupaili sinne juuri silloin vesisadetta. Niinpä suunnaksi muuttui Tuuri ja Miljoona Tivoli. Siinä säästi myös mukavan summan, sillä alle 13-vuotiaat pääsivät laitteisiin ilmaiseksi. Iso plussa siitä! Normaali päiväranneke maksoi 32e, mikä on minusta taas hirmu suolainen hinta isompien laitevalikoimaan nähden. Itse alueelle onneksi oli kuitenkin ilmainen sisäänpääsy. Peukku myös sille.

Niko sai tällä kertaa kunnian olla kameran takana räpsimässä kuvia. Me naiset ja Noel suunnattiin Keskisten kyläkauppaa kiertelemään kun muut riensivät kohti tivolin vempeleitä. Pienille lapsille oli mun mielestä todella paljon laitteita. Jade tuuletti lähes jokaisen hänelle sopivan laitteen läpi ja pienen arastelun jälkeen myös Kaspian meni Jaden mukana laitteisiin. Ehdottomasti siis käymisen arvoinen paikka jos on pieniä lapsia ja vieläpä ILMAINEN. Vähävaraisille perheille myös aivan mahtava mahdollisuus viettää huvittelupäivä pienten lasten kanssa.

Muutenhan tuolla sitten saakin hyvin kukkaroa kevennettyä. Kyläkauppa täynnä kaikkea on hyvin houkutteleva, eikä sieltä varmastikkaan pääse lähtemään tyhjin käsin.
Sielä oli myös jonkinlainen ''taikurishow'', jossa mies käveli maailmanpyörän päällä side silmillä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!