Äitienpäivä


Jo kolmas äitienpäivä äitinä vietetty. On se aika huikeaa olla äiti!
Viime vuonna äitienpäivää vietettiin kahden lapsen kera ja silloin oli vielä täysin epäselvää montako meitä tänä vuonna tähän aikaan on.
Tänä vuonna saan olla ylpeä kolmen lapsen äiti.

Meidän äitienpäivä alkoi heti aika kiireisissä merkein, sillä mun vanhemmille oltiin luvattu suunnata jo aikaisin aamupäivästä. Ei pelkoa siis pidemmistä unista tai aamupalasta sängyssä. Itseasiassa unohdin oman aamupalani kokonaan, eikä puolikoomassa sohvalla nököttävä Nikokaan sitä muistanut.

Jade oli tehnyt kerhossa ihanan kortin ja lahjaksi sain oman herkkupurkin, jossa on sisällä vaahtokarkkeja. Purkissa on teksti; ''yksi päivässä tai tarpeen mukaan.'' Mun tarve taitaa kyllä olla lähemmäs yksi purkki päivässä. Tästälähin täytyy varmaan jemmata omat suklaakätköt tuohon purnukkaan. Keittiönpöytää koristaa Nikon ostamat kukat ja ''lahjaksi'' sain muutaman raaputusarvan, ihan kuten toivoin. Oli tuo mieheke kuulemma jotain arvokkaampaakin mulle metsästänyt, mutta tuloksetta. Naisille on kuulemma hankala ostaa mitään.

Päivä vierähti nopeasti molempien vanhempien luona kyläillessä ja syödessä. Nyt on kyllä ahmittu seuraavan kolmen vuoden joulunkin edestä. Täällä kotona on vielä jääkaapissa kokonainen kakku, sillä ei aamulla ehditty edes sitä korkata. Eipähän tarvitse huomenna herkkuhimoissa rääkyä herkkujen perään.

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!


Ei kommentteja

Kiitos kommentista!