Lastenhuone


Lastenhuoneeseen kuuluu värit, valo, nauru ja ilo.
Itse tykkään, että lastenhuoneessa on edes vähän väriä. Minusta lastenhuoneen pitää näyttää LAPSEN huoneelta, eikä suoraan sisustuslehdestä napatulta valkoiselta ''älä vaan koske mihinkään'' -huoneelta. Jaden huoneen värit ovat vielä luokkaa sekalainen, mutta tarkoitus olisi pikkuhiljaa suunnata värimaailmaa enemmän keltaiseen, harmaaseen, valkoiseen ja mustaan. Luultavasti sekaan heitän myös jotain punaista tai turkoosia. Tällä hetkellä huone on vielä turhan ''tyttömäinen'' siihen, että pian siellä oleilee kumpaakin sukupuolta edustavat yksilöt. Muutos kohti neutraalimpaa huonetta on siis tavoitteena. Ei kuitenkaan mene enään kovin kauaa kun huone saa uuden asukkaan, Kaspianin.
Itseasiassa aiemmin tällä viikolla me siirrettiin Kaspian kokeeksi Jaden huoneeseen nukkumaan. Kaksi yötä mä kestin sitä nukkumaanmeno tappelua ja jatkuvaa yöheräilyä, sitten rehattiin Kaspin sänky takaisin meidän oman viereen. Katsotaan tuota siirtoa uudestaan varmaan lähempänä syksyä, ellei Kaspian rupea kesän aikana nukkumaan täysiä öitä.

Meidän lastenhuonetta ei ole sisustamalla sisustettu, vaan kaikkea on ostettu vähän mututuntumalla mikä siellä näyttäisi kivalta. Tällä hetkellä Jaden huoneesta puuttuu myös verhot! Myin neidin ihanat pinkit pöllöverhot pois, enkä ole vielä löytänyt mieleisiä.


5 kommenttia

 1. Mäki oon suunnitellu ollin huoneeseen keltaista, mustaa ja valkoista teemaa!! :) just toissapäivänä istuin ja kattelin kaikenlaisia vaihtoehtoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on niin kiva kun sopii hyvin molemmille! :)

   Poista
  2. Sepä juuri! :) mut mä en oo oikee löytäny mitää kivoja vaihtoehtoja mistää. Niiku matto, verhot yms. Kaikkee muuta kyllä löytyy, mut ensin pitää löytää rahaa :'D

   Poista
  3. Joo just sen takia meilläki ihan kesken ku ei löydy oikeen miitään, eikä oo rahaa maksaa mitään miljoonia:D

   Poista
  4. Joo just sen takia meilläki ihan kesken ku ei löydy oikeen miitään, eikä oo rahaa maksaa mitään miljoonia:D

   Poista

Kiitos kommentista!