''Otetaanpas söpöjä kuvia!'' -Tai sitten ei.

Tiedätte varmasti sen tunteen kun päätätte ottaa supersuloisia sisaruskuvia, mutta kuvattavat eivät olekkaan aivan samaa mieltä kanssasi niistä söpöilykuvista.
Vauva on tänään jo yhden kuukauden ikäinen(!!) ja sen kunniaksi napsin hänestä muutamat kuvat. Siinä päätin sitten myös ottaa samalla ihania yhteiskuvia sisaruksista. Ja nehän onnistui erittäin hyvin, noooot!
Jade sohvalle istumaan, vauva siihen nätisti sylkkyyn.. -''Vauva simmä!'' *TÖK!*
EEEi.. Eikä ''hyvä'' alku jäänyt siihen.

''Katso tänne''
''Kukkuuu, täällänäiiin, Jadeee''
''Pidä vauvasta kiinni''
''Älä heilu, vauva tippuuu!''
''Katsoppa taas tänne, huhuuuu, kukkuuupööö''
''Älä koske vauvan silmään!''
''Annappa pikkuveljen käsien olla''
-Ja miljoona muuta lausetta joita sai toistaa tuhat kertaa vaivasen 10 minuutin aikana, kunnes oli pakko luovuttaa. Sain napattua yhden ja ainoan onnistuneen kuvan ja kuvia otin MONTA! :D Jade hääräsi jatkuvasti omiaan, (kaiveli nenää, availi vauvan vaippaa, itki kun vauvalla ei ollut sukkia) sekä raivosi jos kuvasin tai en kuvannut ja vauva tietysti säikkyi Jadea ja tämän kiljumista.
 Jos isolla J-kirjaimella, molemmat sattuivat vahingossakaan katsomaan kameraan, (tai edes toinen) niin sitten kuva oli heilahtanut, mitenkäs muutenkaan. Ehkä mä ihan suosista menen tulevaisuudessa ammattilaiselle ottamaan kuvat näistä kahdesta. Aiheutui nimittäin muutama harmaa haituva tästä kuvaussessiosta.

Arvatenkin tämä on se yksi ja ainut onnistunut ja hyvin onnistuikin. Minun kaksi ihanaa. <3

4 kommenttia

 1. Väitäks ettei nää muka ole söpöjä kuvia? :D

  VastaaPoista
 2. Siis tottakai on söpöjä, onhan kyseessä omat lapset ;) :D Mutta ei aivan vastaa semmosia söpöjä kuvia joita piti tulla ;D

  VastaaPoista
 3. Siis tottakai on söpöjä, onhan kyseessä omat lapset ;) :D Mutta ei aivan vastaa semmosia söpöjä kuvia joita piti tulla ;D

  VastaaPoista
 4. Hahah tää oli hyvä! :D mut voi suloiset!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!