Jade 4v & Kaspian 2v - synttäribailut


Rakas tappelukaksikkomme vanheni ~viikko sitten ja eilen lauantaina näitä sankareita sitten juhlittiin.
Ensimmäistä kertaa täytekakun teko napsahti mun niskoille ja noh, ei se ulkonäkö mitenkään kehuttava ollut. Oli mulla tietenkin kovat suunnitelmat ja visiot pään sisällä siitä millainen kakusta tulisi, mutta teoria ja käytäntö eivät aivan tukeneet toisiaan. Pääasia, että karseasta ulkonäöstä huolimatta maku meni nappiin. Onneksi myös 4vee neitinäpsäkkä oli äidin leipurintaitoihin tyytyväinen ja hänen mukaan kakku muistutti juuri sitä kukkakakkua mitä toivoikin.

Ihania vieraita kävi, lähes kaikki tarjottavat hävisi ja lapset saivat mahtavia lahjoja.
Kaspianin lahjoissa oli selvästi teemana paloautot, sillä nyt niitä löytyy! Tyyppi on ihan haltioissaan kaikista uusista leluista. Niitä mä en ala tähän edes luettelemaan, sillä näillä äitiys/imetysaivoilla unohtaisin vähintäänkin puolet. Mutta näin tiivistettynä, paljon autoja ja muita moottorivehkeitä.
Jade sai myös ihania lahjoja! Miksi mulla ei ole ollut barbieautoa tai skootteria muksuna? :D
 Paketeista kuoriutui myös paljon kyniä, värityskirjoja, askartelujuttuja ja uusi penaali. Näitä ei voi koskaan olla liikaa, sillä jotenkin hupsusti kaikki tuppaa katoamaan tässä talossa. Jade sai myös muumien kirjainpelin, jolla saa kätevästi opeteltua kaikki aakkoset. Mun äidin vanha tabletti pääsi myös uusiokäyttöön, kun Jade sai sen lahjaksi. Sillä saa sitten pelailla lasten opettavaisia pelejä, aikarajalla tietenkin.

Vielä iso kiitos kaikille ihanille vieraille!
Reilu kahden kuukauden päästä sitten uudestaan.
 
2 kommenttia

  1. Kivat synttärit ollut!
    Meillä juhlittiin myös, 3v. juhlia viikonloppuna.

    http://kotonajakaupungilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!