Ruttana sai nimen



Lauantaina 25.2 juhlittiin ruttanan ristiäisiä ja hän sai kasteessa nimen

Noel Veli Matias


Tällä kertaa me päädyttiin suvusta tuleviin toisiin nimiin. Se tuli monelle yllätyksenä, sillä Jadelle ja Kaspianille emme antaneet mitään perinne nimiä.

Noel
 nimi oli jo Kaspianin aikana vaihtoehtona, mutta silloin Niko hylkäsi sen. Nyt nimi oli ainut jonka Niko kelpuutti. Noel nimi tulee alunperin Ranskasta ja tarkoittaa joulua. Hauskana sattumana Noel on myös syntynyt omana nimipäivänään.

Veli nimi tulee Nikon suvun puolelta. Veli on Nikon isän etunimi ja se löytyy myös Nikolta toisena nimenä.

Matias nimi napattiin taas mun suvusta, sen ollen mun isän toinen nimi. Kasteen jälkeen saatiin tosin kuulla, että myös Nikon suvun puolella on Nikon isän isän toisena nimenä ollut Matias.


Kastetilaisuus sujui hyvin. Jopa ilman päikkäreitä jäänyt Kaspian oli hiljaa. Itkuilta ei kuitenkaan säästytty, vaan pitihän siinä vähän vetistellä äidin kanssa niin, että räkä lens. Noel myös hieman inaji ja vaikeroi masuaan 2kk neuvolasta saadun rokotteen vuoksi. Kasteen jälkeen heittikin tavaraa pihalle molemmista päistä ja olo onneksi helpottui heti.
 Jadella oli kastetilaisuudessa myös kunniatehtävä ja hän sai kuivata pikkuveljen pään kasteen jälkeen. Niin hienosti ja reippaasti Jade tuli sinne eteen kuivaamaan ja kuivaisi Noelin päätä varmaan vieläkin jos ei oltaisi sanottu, että riittää ja valmista tuli. Ihana innokas isosisko. <3

Kuten muiltakin meidän muksuilta, myös Noelilta löytyy neljä kummia.
Sylikummina Nikon sisko, sitten mun serkku ja hänen mies, sekä mun paras ystävä Melissa. Kyllä vaan saa olla niin kiitollinen kuinka ihania ihmisiä meidän elämässä onkaan mukana.<3

Meidän perhe kiittää kaikkia vieraita ihanista lahjoista ja tietysti siitä kaikkein tärkeimmästä, kiitos kun olitte mukana viettämässä tätä ihanaa ja ikimuistoista päivää!



-Julia-

2 kommenttia

Kiitos kommentista!