Kuulumisia kuluneilta kuukausilta

 Järkyttävän pitkä aika on kulunut siitä, kun olen viimeksi blogia päivittänyt. Nyt ajattelin kuitenkin vähän herätellä tätä takaisin eloon.

Paljon on tapahtunut kevään aikana, mutta pääosin täällä on voitu ihan hyvin.

Koko talven ja kevään olin taas todella väsynyt laskeneiden rauta-arvojen vuoksi, mutta nyt vihdoin monien kuukausien taistelujen jälkeen sain toukokuussa uuden infuusion. Olo on onneksi muuttunut huomattavasti paremmaksi!

Väsymyksen vuoksi mulla jäi myös hirveesti koulujuttuja rästiin ja nyt pitäisikin laittaa sormet syyhyämään ja alkaa käymään tehtäviä läpi.
Voin kertoa, että nuo tekemättömät tehtävät ovat ahdistaneet ihan tosi paljon ja edelleen tuntuu aika ylitsepääsemättömältä saada niitä tehdyksi. Mutta nyt ei auta kuin ihan tosissaan ottaa itseään niskasta kiinni.

Uhmapyllyt, eli lapset ovat nauttineet alkaneesta kesästä aivan täysillä.
Mitään kesäreissuja ei vielä olla tehty, eikä olla pahemmin suunniteltukkaan. Powerpark on ollut ajatuksissa, mutta pari kapulaa on sen osalta heitetty rattaisiin.
Tänä kesänä tyydytään siis luultavasti ihan vain uimiseen, ulkoiluun ja mökkeilyyn.




Kesän jälkeen alkaakin aika suuret muutokset meidän arjessa. Nimittäin päiväkoti ja eskari kutsuu! Vähän jännittää miten alkaa sitten arki rullaamaan, mutta toisaalta uskon, että se tekee meille kaikille hyvää. 
Pojat pääsivät samaan päiväkotiin ja samaan ryhmään. 
Jaden kanssa käytiin myös viime viikolla tutustumassa tulevaan eskariin. Neiti jo ihan innoissaan laskee päiviä eskarin alkuun.  
Ja kyllä, meillä tosiaan asuu ihan hirveitä uhmapyllyjä! On 2,5v tahtotaapero, 3,5v kovapäinen erityislapsi sekä pian 6v muka niin iso ja kaikesta määräävä prinsessa. 
Sellainen fiilis välillä, että jos me tästä vaiheesta selvitään, niin me selvitään mistä vaan. 

Koulu on tekemättömiä tehtäviä lukuun ottamatta sujunut ihan hyvin. Välillä meinaa motivaatio haahuilla omiaan ja luovuttaminen kuiskii korvaan, mutta aion pitää pääni sen suhteen, että kyllä mä tästä ammatin saan.


Tänään sain myös soiton kuntarekrystä ja ensi viikolla menen sinne käymään. Toiveissa olisi saada vaikka sijaisuuksia tai jonkinlaista keikkatyötä. 

Tällaista tosiaan tänne. Tällä kertaa en aio luvata mitään, mutta ainakin itse toivon, että saisin päivitettyä jatkossa blogia enemmän. 

Parhaiten meidän arjessa mukana pysyt seuraamalla instagramissa @kolmenlapsenkaaosblogi.

Ihanaa viikonloppua! 

-Julia

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!