Kuuluisat epäonnistuneet joulukorttikuvat

Joka vuosi näin joulun alla on monella tapana tarttua kameraan ja räpsiä kuvat joulukortteihin. Niin tein minäkin ja tälläkin kertaa oon aivan liian myöhässä tämän asian kanssa. Tästä syystä joulukortteja ei meiltä tänä vuonna heru, mutta jouluiset kuvat oli pakko saada isovanhempien ensivuoden seinäkalenteriin.

Jokainen jolla on lapsia tietää sen kuinka helppoa onkaan saada kaikki lapset samaan kuvaan ja olemaan kuvissa ihanan söpöläisiä, sekä tietysti saada heidät olemaan siinä juuri niin kuin pyydät. Tosi helppoa, voin sanoa.
Tämän hienosti hoidetun kuvaussession jälkeen kuvia selatessani totuus jälleen valkeni.
Tärähtäneitä kuvia, sormia nenissä, tontut suussa ja silmät kierossa. Omien lasten siasta tämä kolmikko muistutti huimasti enemmän juopuneita kääpiötonttuja.
Isovanhempien seinäkalenteriinkin lähti hieno kuristusotetta muistuttava kuva. Meidän lasten halailu näyttää enemmän painiotteilta kuin hellyydeltä. Tosi hyvin siis sujuivat taas, ihan kuten aiempinakin vuosina.

Mutta fakta on se, että ei meillä kotonakaan mitään patsaita asu, vaan lapsia. Joten tottakai se näkyy myös kuvissa. Tietysti olisi ihanaa saada näistä kauniita ja herkkiä joulukuvia, mutta onhan nää ei niin täydelliset kuvat aika hauskoja!
Näihin tunnelmiin, hyvää viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta!♥

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!