Joulukuun eka & joulukorttikuvia

Niin vain se joulukuu tuli ja lähtölaskenta kohti joulua alkoi! En ole ennen ollut mikään super joulun odottaja, mutta nyt fiilikset on aika malttamattomat. Asiaan toki varmasti vaikuttaa tämä tänä vuonna läsnä oleva lisäjännitys. Saadaanko me meidän pikkutonttu jo tässä kuussa vai tuleeko hänestä uuden vuoden vauveli? Tai ollaanko juuri jouluaattona synnärillä puskemassa pikkujätkää pihalle? Jänniä aikoja, jänniä aikoja. Ei tässä muuta voi sanoa. Omasta puolestani voisin lähteä synnärille vaikka samantien, mutta Möllikän kannalta toivon, että hän odottelisi sinne ensi vuoden puolelle. Uskoisin ainakin, että olisi mukavee olla mielummin alkuvuodesta syntynyt, kuin loppuvuodesta. Mutta se jää nähtäväksi. Kirjaimellisesti; odottavan aika on pitkä.

Joulukuu starttasi meillä ihan kivasti. Meikäläisen joulukalenteri on vain edelleen kaupassa ( ei niitä vissiin edes meinaa löytää enään mistään? ), joten se vei pienen palasen joulutunnelmaa veks. Aatelkaa, ensimmäinen joulukuu mun elämän aikana kun mulla ei ole kalenteria avattavana. Pakko kyllä metsästää semmonen jostain. Jadea sentään on muistettu joulukalenterilla ja ensimmäisestä luukusta hyppäsikin pihalle pikkuinen Olaf. Tänä vuonna onnistuttiin jopa jatkamaan aamua ilman tappelua siitä saako kaikki luukut avata nyt heti vai ei. Katsotaan onnistutaanko huomen aamuna yhtä hyvin.

Tänään meillä oli kotona myös käynnissä ''ota joulukorttikuvat'' -operaatio. Lapset ei oo varmaan koskaan ennen olleet näissä ns. pakkokuvauksissa yhtä kiltisti mitä tänään olivat! Mun kaipaamat herkät ja rakkauden täyteiset sisarusjoulukuvat jäivät kuitenkin jälleen kerran vain haaveeksi. Ihania ja ainakin omalaatuisia niistä kuitenkin tuli! Taidan jopa enemmän tykätäkkin näistä hieman hölmöistä kuvista kuin sellasista täydellisyyttä hipovista kuvista. Vaikka hienoja ne kaiken ajatuksen voimalla suunnitellut ja otetut kuvat ovatkin, mutta tämmönen hömppäpömppä meininki sopii paremmin meille.


Eilen laitoin myös tänne kotiin ensimmäistä kertaa astetta enemmän joulua. Jopa verhot vaihtuivat joulun kunniaksi, kun taas aiemmin samat ovat roikkuneet ikkunassa vuodenajasta toiseen. Kuusenkin kaivoin komerosta esiin jo hyvissä ajoin. Pakko se oli tehdä nyt kun pääsee vielä juuri ja juuri lattialta ylös itse ilman apua. :DHyvää joulun odotusta kaikille!

2 kommenttia

  1. Oi,ihania kuvia <3 Repesin tolle kuvasarjan alhaalla oikeella olevalle kuvalle,"riiviö-Kaspian" :D <3 Haluan kans noi kuvat :) Ja kyllä on nätti olkkari :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!